About Pari Khadem Old

[vc_row][vc_column width=”1/1″][toranj_double_carousel_container rightsidedir=”up” rightsideduration=”0.9″ leftsidedir=”down” leftsideduration=”1″ bulletcenter=”vertical” show_nav=”yes”][toranj_double_carousel_item content_type=”default” title=”Pari” big_title=”Khadem” image=”469″ facebook=”http://www.facebook.com/pages/Pari/838416606183289?ref=ts&fref=ts” linkedin=”http://www.linkedin.com/pub/pari-khadem/30/30/502/da” instagram=”http://www.instagram.com/parikhadem” add_socials=”yes”]Smukt hår, god stil og makeup, der fremhæver dine bedste sider! Dit udseende er en vigtig del af dit selvbillede og ikke mindst det udtryk andre får af dig. Og her kan jeg hjælpe dig!

Jeg har været stylist på Christiansborg siden 1998. Her på den smukke, gamle borg har jeg min salon “Paris Hair and Beauty”, hvor jeg tager mig kærligt af hår, tøj og makeup for en stor del af folketingets medlemmer.

Ved siden af mit arbejde på Christiansborg har jeg gennem årene været stylist og makeupartist på en lang række fantastiske og udfordrende projekter. Heriblandt på Tv 2 Nyhederne, Den Store Klassefest, Venner For Livet, Go’ Aften Danmark, Go’ Morgen Danmark, Jeopardy, Hvem Vil Være Millionær, Den 6. Sans, Onside, Lines, Mænd Ingen Adgang, Sporløs, Danish Music Awards. Snurre Snups Søndagsklub og diverse kongelige begivenheder. Jeg laver også en del stylistopgaver for modeblade. Jeg kan bedst lide at stå for hele ansvaret fra top til tå – så kan jeg selv forme personen og garantere, at helhedsindtrykket bliver godt.

Trænger du til lidt hjælp med din stil? Så kontakt mig på pari@ft.dk. Jeg kan både give gode råd på enkelte områder og stå for en total makeover.[/toranj_double_carousel_item][/toranj_double_carousel_container][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.